En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beşer katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı özellikle yetişmek üzere yararlanma amacına ve kullanan can adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu tuzakışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Panik amerikan bar sebebiyle mideerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya sağlıklı ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Sıcaklık gösterme özelliği ile donatılan ürünler, tasarımında kullanılan materyallerin kalitesi yardımıyla uzun müddet dayanıklılığını korumayı muvaffakiyetr. Yapışmaz tabanları ise yemeklerin servis edilmesini kolaylaştırır ve aynı zamanda bulaşık makinesinde de ferah ferah yıkanabilir. Homojen ısı dağılımı sağlayan özel difüzyon temel, yiyecekğin kâffesinın ısıdan yararlanmasını katkısızlayarak lezzetine lezzet tren. Titanyum 2X kaplamalı tava çeşitleri, hem elan az erke harcayarak yiyecekleri pişirir hem bile alışılagelen kaplamalara oranla 2 defa henüz uzun müddet kullanma fırsatı sunar.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte hakeza durumlar onay özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın Kapısının bakımını gerçekleştirmek için profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsaklama eylemek yahut amatörce kurmak ağır meallara şekil açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Yangın bapsı; insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en yetişkin üstünlükı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Birgani şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Yangın kapısı istanbul Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page